Blogg

Idag skulle Nina och jag varit i Kaunas och närvarat vid ett bröllop med en av Ninas släktingar. Tyvärr gick inte det pga Corona. Men vi kunde följa bröllopet via Zoom. Så lite fick vi vara med. Och vi önskar brudparet all lycka.

Igår kom vi tillbaka efter en dryg veckas härlig vecka i Vemdalen. På kvällen årsmöte med Huddinge innebandy (HIBS). Jag fick förtroendet att bli ordförande i föreningen. Det känns oerhört inspirerande och förtoendefullt. Föreningen har en fantastisk verksamhet med framgångsrika representationslag och en stor bredd i verksamheten. Cirka 600 aktiva i alla åldrar, både flickor och pojkar. Vikten att vi värnar om att alla ska vara välkomna till verksamheten och att vi kan erbjuda spel för olika nivåer. 

Första veckan denna sommar i Vemdalen är snart avslutad. I nästa vecka blir det lite bokslutsjobb och några årsmöten i hemregionen. Vi har haft ett fantastiskt väder. Härligt att få komma hit upp när reserestriktionerna nu är hävda. Vi har vandrat i fjällnatur, besöt Hoverbergsgrottan och besökt toppen av samma berg. Golf både i Klövsjö och Hede mm

Golfsäsongen är nu i full gång. Det har hunnit bli fem rundor på 18-hålsbanan på min nya klubb Fors gk. Lite bättre går det än i fjol men det är långt kvar till den nivå jag skulle vilja spela på. Men roligt är det och det går också att spela med Coronaavstånd. Jag ägnar också en del tid åt Huddinge innebandy. Ska eventuellt väljas in i styrelsen den 22 juni. Jag har under våren lett en framtidsgrupp. Det är roligt med engagemanget hos alla ledare. 

Idag skulle Nina och jag åkt till Krakow. Det blir förstås inställt. Idag är det också två månader sedan jag träffade mina barnbarn. Brukar träffa dem varje vecka. Men livet känns ändå bra. Vi är inte totalisolerade. Vi är två. Man gör av med mindre pengar. Nu hoppas vi kunna åka till Vemdalen i juni. Där kan vi också leva relativt isolerade.

Senaste kommentarer

02.07 | 22:34

Hej Olle,
Varmt välkommen till HIBS!

mvh
//Michael

...
19.05 | 20:14

Hej.

Jag har en Seth Erling Ivar Öhman
f. 1934-03-13 -, Väte, I såsom anfaader och nu undrar jag om detta är någon ni i släkten Öhman känner till?

...
15.02 | 09:35

https://www.sbab.se/1/privat/lana/bolan/rakna_pa_ditt_bolan.html

...
18.08 | 12:04

Hej! Vad kul att läsa om släkten. Jag härstammar ifrån Beata Charlotta Eriksson g. med Friedric Adler , dotter till Eric Magnusson och Catharina Andersdr Öhman

...