Blogg

Äntligen snö

Så har då snön kommit och nu kan man åka skidor i Stockholm. Fortfarande är lagret tunnt så det är bra att vi har maskiner för konstsnö. På Spånga IP och Stockholm stadion finns nu fina spår. Också utanför staden finns många bra skidspår. Hammarbybacken är också öppen för utförsåkning.

Veckans debatt inom min förvaltning har handlat om bubbelpoolerna på Eriksdalsbadet. Åtgärden att skapa två skilda bubbelpooler för män och kvinnor samtidigt som det finns en gemensam kvar har vållat många reaktioner. Oavsett uppdelning eller ej så är det viktigaste att bestraffa och reagera mot sexuella kränkningar i poolerna. Det görs också och ska regelmässigt polisanmälas.

Helgen har bland annat bestått av två tennismatcher.  Min bror Erik har utvecklat sitt spel mycket under helgen så nu har jag fått stryk några gånger. Men jag räknar med att ge igen. På torsdag får jag chans till revansch.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

02.07 | 22:34

Hej Olle,
Varmt välkommen till HIBS!

mvh
//Michael

...
19.05 | 20:14

Hej.

Jag har en Seth Erling Ivar Öhman
f. 1934-03-13 -, Väte, I såsom anfaader och nu undrar jag om detta är någon ni i släkten Öhman känner till?

...
15.02 | 09:35

https://www.sbab.se/1/privat/lana/bolan/rakna_pa_ditt_bolan.html

...
18.08 | 12:04

Hej! Vad kul att läsa om släkten. Jag härstammar ifrån Beata Charlotta Eriksson g. med Friedric Adler , dotter till Eric Magnusson och Catharina Andersdr Öhman

...
Du gillar den här sidan