Blogg

Sista lediga dagen

I morgon blir det full fart på jobbet igen. Nu ská vi göra klart utredningen kring Stockholms möjligheter att arrangera vinter-OS och Paralympics 2026. Det ska bli spännande. Mycket återstår dock att göra. Jag kan se tillbaka på en bra sommar. Sista veckan avslutades med ett besök hos Elin o Anders i Räfsnäs. Härliga båttflykter i skärgården tillsammans med barnbarnen. Det blev några bad också för mig. I onsdags var Ludvig och jag på fotboll på Friends Arena. Roligat att se Barcelona spela mot Leicster. Mest imponeard belv jag nog av Soares 2-0 mål. Kul okså att se Messi i verkligheten. Fantastisk lirare. I fredags blev det äntligen tillfälle att paddla kanot tillsammans med Johan. I går bio och filmen "Kollektivet".

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

18.08 | 12:04

Hej! Vad kul att läsa om släkten. Jag härstammar ifrån Beata Charlotta Eriksson g. med Friedric Adler , dotter till Eric Magnusson och Catharina Andersdr Öhman

...
07.06 | 17:23

Hej, intressant sida! Även jag härstämmar från Brita Michelsdotter men genom hennes första man Nicolaus Pemer. MIn mormor var brylling med Glenn Seaborg!

...
10.12 | 23:29

lÄSER MED INTRESSE OM DEN STORA SLÄKTEN ÖHMAN.
Då jag varit förlovad med Walter Öhmans dotter, Kristina, på mitten av1950talet,
vänl.kontakta mig via e+mail.

...
05.12 | 22:48

Mail till dig kommer i retur.

...
Du gillar den här sidan