Blogg

Golf

Nu har även jag fallit. Förra helgen gick jag på golfkurs i Salem. Idag blev det en stund på Årsta Golf. Jag har mycket kvar att lära men det är riktigt kul. Men jag har även hunnit med två tennismatcher denna helg, en vinst och en förlust. På jobbet är det nu full fart. Flera tekniska utredningar är nu startade. Den svåraste och kanske den viktigaste är den som handlar om påbyggnad av Flottsbro och Hammarby skidbackar. I veckan fick jag också tillfälle att träffa cricketspelare ifrån hela landet i samband med att cricket EM division två avgjordes i Stockholm. Det svenska laget utstrålade ett härligt engagemng. Tillsammans med dem var jag inbjuden till den brittiska ambassaden. Trevligt.

 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

07.06 | 17:23

Hej, intressant sida! Även jag härstämmar från Brita Michelsdotter men genom hennes första man Nicolaus Pemer. MIn mormor var brylling med Glenn Seaborg!

...
10.12 | 23:29

lÄSER MED INTRESSE OM DEN STORA SLÄKTEN ÖHMAN.
Då jag varit förlovad med Walter Öhmans dotter, Kristina, på mitten av1950talet,
vänl.kontakta mig via e+mail.

...
05.12 | 22:48

Mail till dig kommer i retur.

...
27.01 | 14:17

Hej,
Jag har varit kontakt med Chris Grufman i Kalifornien. Hon är barnbarns barnbarn till Carl Fredrik. Genom DNA-test så vet jag att jag är släkt med henne.

...
Du gillar den här sidan