Blogg

Partiledare (M)

De sista dagarna har präglats av debatten om partiledarfrågan  för moderaterna. Det blev tillslut oundvikligt för AKB att sitta kvar som ordförande. Det är säkert bra om en ny ledare får träda till, men det är inte rättvist att lägga alla skuld på Anna för de sjunkande opinionssiffrorna. Nu är det viktigt med en ledare som anger den politiska inriktningen och visionen. Också viktigt att vara opinionsbildare och inte enbart följa opinionsanalyser. Jag tycker Mikael Odenberg har rätt i mycket av hans analys. Om han är rätt person att ta över är en annan fråga. Men man bör lyssna till vad han säger och lita på hans erfarenhet. För mig är det viktigt att en ny ledare utstrålar internationalism, tro på mångfald, valfrihet, ser till allas rättigheter och värde samt värnar grunduppgifter såsom fungerande rättstat, sjukvård och skola. 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

18.08 | 12:04

Hej! Vad kul att läsa om släkten. Jag härstammar ifrån Beata Charlotta Eriksson g. med Friedric Adler , dotter till Eric Magnusson och Catharina Andersdr Öhman

...
07.06 | 17:23

Hej, intressant sida! Även jag härstämmar från Brita Michelsdotter men genom hennes första man Nicolaus Pemer. MIn mormor var brylling med Glenn Seaborg!

...
10.12 | 23:29

lÄSER MED INTRESSE OM DEN STORA SLÄKTEN ÖHMAN.
Då jag varit förlovad med Walter Öhmans dotter, Kristina, på mitten av1950talet,
vänl.kontakta mig via e+mail.

...
05.12 | 22:48

Mail till dig kommer i retur.

...
Du gillar den här sidan