Blogg

Födelsedag och 100-års jubileum

Också den senaste helgen blev intensiv. På torsdagskvällen träffade jag ett antal tidigare kommundirektörskollegor ifrån Södertörn. Roligat att se dem igen. Många av oss har gått i pension men några är yrkessamma. Jag och några till har slutat jobba heltid men har en del konsultuppdrag.

I fredags var det dags för nästa nostalgimöte. Moderaterna i Huddinge firade 100-års jubileum och jag fick träffa några av dem som likt mig var aktiva i slutet av 60-talet, under 70 - talet och inledningen av 80-talet. Många av de jag träffade har dock blivit aktiva betydligt senare. Kul att minnas tillbaka.

Så var det dags för födelsedagsfirande. Det var dock enkelt och enbart de närmaste var bjudna: Nina, Johan och Anders med familj. Som vanligt sluta med spel på X-boxen när barnbarnen var här.  

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

18.08 | 12:04

Hej! Vad kul att läsa om släkten. Jag härstammar ifrån Beata Charlotta Eriksson g. med Friedric Adler , dotter till Eric Magnusson och Catharina Andersdr Öhman

...
07.06 | 17:23

Hej, intressant sida! Även jag härstämmar från Brita Michelsdotter men genom hennes första man Nicolaus Pemer. MIn mormor var brylling med Glenn Seaborg!

...
10.12 | 23:29

lÄSER MED INTRESSE OM DEN STORA SLÄKTEN ÖHMAN.
Då jag varit förlovad med Walter Öhmans dotter, Kristina, på mitten av1950talet,
vänl.kontakta mig via e+mail.

...
05.12 | 22:48

Mail till dig kommer i retur.

...
Du gillar den här sidan