Blogg

Röda Korset

Den gångna veckan har jag dels varit på Röda Korsets lokala syrelse och också hunnit medverka i språkcafét vid Midsommargården, telefonplan. För mig känns det angläget att vara ett stöd i arbetet för att hjäpkpa flyktingar att komma in i det svenska samhället och lära sig svenska. Men jag tror att också att det är viktigt att många av våra nya invånare får tillfälle att lära känna oss som bott här länge. Många jag träffar upplever att det är svårt att komma nära oss som är födda i Sverige. I detta avseende tror jag att vi alla kan göra en insats. 

Oavsett vad man tycker om svensk invandringsspolitik (själv tror jag på en generös hållning) så är det viktigt att vi välkomnar de som fått komma hit. Välkomnandet ska självfallet inte vara kravlöst men också empatiskt och inkännande. 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

07.06 | 17:23

Hej, intressant sida! Även jag härstämmar från Brita Michelsdotter men genom hennes första man Nicolaus Pemer. MIn mormor var brylling med Glenn Seaborg!

...
10.12 | 23:29

lÄSER MED INTRESSE OM DEN STORA SLÄKTEN ÖHMAN.
Då jag varit förlovad med Walter Öhmans dotter, Kristina, på mitten av1950talet,
vänl.kontakta mig via e+mail.

...
05.12 | 22:48

Mail till dig kommer i retur.

...
27.01 | 14:17

Hej,
Jag har varit kontakt med Chris Grufman i Kalifornien. Hon är barnbarns barnbarn till Carl Fredrik. Genom DNA-test så vet jag att jag är släkt med henne.

...
Du gillar den här sidan