Blogg

Bad i Gömmaren

Visst har vi ett fantastiskt sommarväder. Många av oss har redan hunnit med att bada trots att det bara är maj. För mig blev det premiärdopp i tisdags tillsammans med barnbarnet Signe i sjön Gömmaren.

Riktigt varmt och skönt. Efter någar intensiva golfveckor har klubborna nu fått vila i garderoben. En muskel i vänsterarmen är överansträngd så jag väntar nog några dagar till.

I går såg jag en debatt mellan Lövén o Åkesson i TV. Inte särskilt upplyftandet. Den ene tror att man löser allt genom att höja skatten och den andre skyller allt på invandringen. I mitt tycke en mycket förenklad retorik och kanppast en analys utifrån forskning och erfarenhet. Det är tur att det finns andra partier. 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

18.08 | 12:04

Hej! Vad kul att läsa om släkten. Jag härstammar ifrån Beata Charlotta Eriksson g. med Friedric Adler , dotter till Eric Magnusson och Catharina Andersdr Öhman

...
07.06 | 17:23

Hej, intressant sida! Även jag härstämmar från Brita Michelsdotter men genom hennes första man Nicolaus Pemer. MIn mormor var brylling med Glenn Seaborg!

...
10.12 | 23:29

lÄSER MED INTRESSE OM DEN STORA SLÄKTEN ÖHMAN.
Då jag varit förlovad med Walter Öhmans dotter, Kristina, på mitten av1950talet,
vänl.kontakta mig via e+mail.

...
05.12 | 22:48

Mail till dig kommer i retur.

...
Du gillar den här sidan