Blogg

Låt sakfrågorna avgör

När man nu håller på att försöka komma överens om regeringsbildningen tycker jag att man borde ha störst fokus på de politiska sakfrågorna och hur man ser till att riksdagens majoritetsuppfattning i olika frågor blir beslut (inklusive de uppfattningar vänstern och sverigedemokraterna har även om dessa partier inte bör ingå i ett regeringsunderlag). När det gäller migration, EU och internationella relationer finns har ju stora förutsättningar för alliansen att komma överens med socialdemokraterna. Här finns en majoritet. Och då bör ju det vara landets politik. I vissa skattefrågor ser det annorlunda ut.  Här verkar sverigedemokraterna och alliansen delvis ha samma uppfattningar. Då borde också de uppfattningarna få stöd i politikens beslut. Då visar man större respekt för folkviljan vilket ju ändå är grunden för demokratin. 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

18.08 | 12:04

Hej! Vad kul att läsa om släkten. Jag härstammar ifrån Beata Charlotta Eriksson g. med Friedric Adler , dotter till Eric Magnusson och Catharina Andersdr Öhman

...
07.06 | 17:23

Hej, intressant sida! Även jag härstämmar från Brita Michelsdotter men genom hennes första man Nicolaus Pemer. MIn mormor var brylling med Glenn Seaborg!

...
10.12 | 23:29

lÄSER MED INTRESSE OM DEN STORA SLÄKTEN ÖHMAN.
Då jag varit förlovad med Walter Öhmans dotter, Kristina, på mitten av1950talet,
vänl.kontakta mig via e+mail.

...
05.12 | 22:48

Mail till dig kommer i retur.

...
Du gillar den här sidan