Blogg

Ny talman

Så kommer det nu att bli votering i riksdagen om val av ny talman. Troligen vinner Andreas Norlén. Låt oss hoppas att både han och socialdemokraternas kandidat kandidat Åsa Lindestam förmår att stå över det poliska käbblet och leda alla partier till goda överenskommelser i riksdagen. Många reagerar nu med rätta på olika förhandlingsinbjudningar med armbågen. Socialdemokraterna borde istället för att försöka slipptra alliansen erkänt att de är en gemensam förhandlingspart. (S) ska inte avgöra vad alliansväljarna röstat för.  Den som har störst ansvar i detta är Stefan Löven som borde ha avgått omedelbart efter valdagen. Då hade talmannen kunnat komma igång och leda dialogerna med olika partier. Nu har det fördröjts och det är nu att hoppas på att talmannen  lyckas i uppgiften att hitta konstruktiva lösningar. 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

18.08 | 12:04

Hej! Vad kul att läsa om släkten. Jag härstammar ifrån Beata Charlotta Eriksson g. med Friedric Adler , dotter till Eric Magnusson och Catharina Andersdr Öhman

...
07.06 | 17:23

Hej, intressant sida! Även jag härstämmar från Brita Michelsdotter men genom hennes första man Nicolaus Pemer. MIn mormor var brylling med Glenn Seaborg!

...
10.12 | 23:29

lÄSER MED INTRESSE OM DEN STORA SLÄKTEN ÖHMAN.
Då jag varit förlovad med Walter Öhmans dotter, Kristina, på mitten av1950talet,
vänl.kontakta mig via e+mail.

...
05.12 | 22:48

Mail till dig kommer i retur.

...
Du gillar den här sidan