Blogg

Inget kort avbrott

Jag börjar mer och mer inse att det här med Corona kommer att pågå länge, mycket länge. I början tänkte jag mer att det blir bättre efter påsk och sedan bättre till sommaren. Nu tror jag inte det. Vi måste nog räkna med att livet kommer att ställas om för en lång tid. Det blir nog inga utlandsresor i höst. Livet därefter innehåller säkert också färre flyg- och utlandsreor. Vi kommer nog alla att på sikt få en försvagad privat ekonomi. Vi kommer säkert under lång tid att hålla en större fysisk distans. Så det gäller att kunna hålla kontakt på annat sätt. 

Våens resor till Krakow och Kaunas blir naturligtvis inställda. Men höstens resa till sol och värme i sydeuropa blir nog inte heller av. Som tur är inte den bokad. Jag hoppas dock kunna nyttja min stuga i Vemdalen både i sommar och höst. Där lever vi ju rätt isolerat och nära naturen. 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

02.07 | 22:34

Hej Olle,
Varmt välkommen till HIBS!

mvh
//Michael

...
19.05 | 20:14

Hej.

Jag har en Seth Erling Ivar Öhman
f. 1934-03-13 -, Väte, I såsom anfaader och nu undrar jag om detta är någon ni i släkten Öhman känner till?

...
15.02 | 09:35

https://www.sbab.se/1/privat/lana/bolan/rakna_pa_ditt_bolan.html

...
18.08 | 12:04

Hej! Vad kul att läsa om släkten. Jag härstammar ifrån Beata Charlotta Eriksson g. med Friedric Adler , dotter till Eric Magnusson och Catharina Andersdr Öhman

...
Du gillar den här sidan